GRILL BEER WINE магазин з можливістю поїсти
2018-11-01 11:37:16


АКТУАЛЬНО Нещодавно в Чернігові відкрився новий незвичайний магазин. Тут можна купити якісне м’ясо та вино додому, а можна і попросити, щоб вам приготували стейк із мармурової яловичини на місці, замовити бургер чи салат та відкоркувати придбану пляшку вина. та ще багато чого можна, але давайте про все по черзі…
ЯК УСЕ ПОЧИНАЛОСЬ
Спочатку в сім’ї власників з’явився гриль Weber. Їм дуже сподобався спосіб приготування їжі на грилі, адже смак страв виходив просто неперевершеним! До того ж одна й та сама страва, приготовлена в духовці та на грилі, – це дві абсолютно різні речі. Навіть проста смажена картопля виходить особливою. Цим винаходом захотілося поділитися зі світом. Так з’явилась ідея продавати грилі цієї американської фірми. Далі постало питання: де брати м’ясо? Адже якісний, натуральний та свіжий продукт – надзвичайно важлива складова готової страви. Так почались пошуки постачальників кращого м’яса. І коли всі зірки зійшлися, народилось рішення – створити магазин із можливістю поїсти.

СТЕЙКИ ПРИЇЖДЖАЮТЬ ДО GRILL BEER WINE З КИЄВА
Тепер витримана мармурова яловичина доступна для всіх бажаючих. Її головна особливість у тому, що смак є набагато яскравішим, ніж у звичайного м’яса. Щодо самого терміна «витримка», то ним називають процес ферментації яловичини. При цьому за особливих умов у морозильних камерах відбувається процес її дегідрації. Поступово м’язові волокна стають м’якішими та соковитішими. Суха витримка триває 21 день. Такий стейк достатньо лише приправити сіллю та перцем і споживати на здоров’я.
GRILL BEER WINE – ЄДИНИЙ МАГАЗИН, ДЕ МОЖНА КУПИТИ СТЕЙКИ З МАРМУРОВОЇ ЯЛОВИЧИНИ
У магазині є п’ять видів стейків. Це найбільш популярні позиції серед любителів соковитої яловичини. А саме: Portherhouse, New-York, Tommahawk, Ribeye, Filet Mignon. Рекомендована прожарка – medium rare. Якщо ви бачите рожевий сік чи волокна м’яса рожевого кольору – це показник правильної прожарки стейку. Це не кров, адже технологія приготування виключає її наявність у м’ясі.

ГРИЛЬ-КУЛЬТУРА Є НОВОЮ ДЛЯ ЛЮДЕЙ
В Україні всі звикли смажити м’ясо на мангалі. Та він не дає того розмаїття смаку, якого можна досягти на грилі. До того ж на ньому можна готувати все – перші та другі страви, закуски, салати, компоти, пунші та десерти. Існує багато рецептів для того, щоб експериментувати самому та дивувати рідних і гостей.
ПРОЦЕС СМАЖЕННЯ НА ГРИЛІ – АТМОСФЕРНЕ ЗАНЯТТЯ
З давніх давен люди смажили щось на вогні. Приготування їжі за високих температур є найбільш оптимальним процесом. А ще це – завжди весела метушня. Люди готують, спілкуються, поринають у процес, потім усі разом куштують те, що вийшло. Це об’єднує, викликає задоволення та радість.

АЛКОГОЛЬНА ПРОДУКЦІЯ МАГАЗИНУ GRILL BEER WINE
Асортимент підбирали ретельно. Тому більшість позицій є унікальними – такими, яких не купиш в інших магазинах міста. Сьогодні вже багато хто добре знається на алкоголі та має свої вимоги до напоїв. Тож у магазині Grill Beer Wine ви зустрінете якісні та здебільшого помірні за ціною вина Італії, Франції, Нової Зеландії, Грузії, Африки, Іспанії, Чилі та України. Магазин також пропонує гідний вибір міцних алкогольних напоїв.
МОЖНА ВЗЯТИ ГРИЛЬ З УСІМА АКСЕСУАРАМИ НАПРОКАТ
Спробували бургери та стейки у Grill Beer Wine та закохалися в цю смакоту назавжди? Хочете повторити у себе вдома? Це просто! Адже тепер ви можете придбати таку саму мармурову яловичину, ексклюзивні спеції, напої та головне – сам гриль Weber з аксесуарами до нього й готувати власні шедеври на природі, дачі або на подвір’ї свого будинку. Якщо сумніваєтесь, можна взяти гриль напрокат і впевнитись у тому, що він вам дійсно необхідний.
GRILL BEER WINE ЗБЛИЖУЄ ТА НАВЧАЄ
Найближчим часом магазин буде проводити серію майстер-классів з приготування стейків, а токож цікаві дегустації. Слідкуйте за анонсами Grill Beer Wine, підписуйтесь на їх сторінку в Instagram.
Тел. для замовлення столиків: 063 407-35-56
просп. Перемоги, 139, (П’ять кутів).
Instagram: grill_beer_wine
Текст Катерини Агієнко
Фото Валентини Шестак
та Романа Закревського
GOROD.cn.ua
ЯК УСЕ ПОЧИНАЛОСЬ
Спочатку в сім’ї власників з’явився гриль Weber. Їм дуже сподобався спосіб приготування їжі на грилі, адже смак страв виходив просто неперевершеним! До того ж одна й та сама страва, приготовлена в духовці та на грилі, – це дві абсолютно різні речі. Навіть проста смажена картопля виходить особливою. Цим винаходом захотілося поділитися зі світом. Так з’явилась ідея продавати грилі цієї американської фірми. Далі постало питання: де брати м’ясо? Адже якісний, натуральний та свіжий продукт – надзвичайно важлива складова готової страви. Так почались пошуки постачальників кращого м’яса. І коли всі зірки зійшлися, народилось рішення – створити магазин із можливістю поїсти.

СТЕЙКИ ПРИЇЖДЖАЮТЬ ДО GRILL BEER WINE З КИЄВА
Тепер витримана мармурова яловичина доступна для всіх бажаючих. Її головна особливість у тому, що смак є набагато яскравішим, ніж у звичайного м’яса. Щодо самого терміна «витримка», то ним називають процес ферментації яловичини. При цьому за особливих умов у морозильних камерах відбувається процес її дегідрації. Поступово м’язові волокна стають м’якішими та соковитішими. Суха витримка триває 21 день. Такий стейк достатньо лише приправити сіллю та перцем і споживати на здоров’я.
GRILL BEER WINE – ЄДИНИЙ МАГАЗИН, ДЕ МОЖНА КУПИТИ СТЕЙКИ З МАРМУРОВОЇ ЯЛОВИЧИНИ
У магазині є п’ять видів стейків. Це найбільш популярні позиції серед любителів соковитої яловичини. А саме: Portherhouse, New-York, Tommahawk, Ribeye, Filet Mignon. Рекомендована прожарка – medium rare. Якщо ви бачите рожевий сік чи волокна м’яса рожевого кольору – це показник правильної прожарки стейку. Це не кров, адже технологія приготування виключає її наявність у м’ясі.
ГРИЛЬ-КУЛЬТУРА Є НОВОЮ ДЛЯ ЛЮДЕЙ
В Україні всі звикли смажити м’ясо на мангалі. Та він не дає того розмаїття смаку, якого можна досягти на грилі. До того ж на ньому можна готувати все – перші та другі страви, закуски, салати, компоти, пунші та десерти. Існує багато рецептів для того, щоб експериментувати самому та дивувати рідних і гостей.
ПРОЦЕС СМАЖЕННЯ НА ГРИЛІ – АТМОСФЕРНЕ ЗАНЯТТЯ
З давніх давен люди смажили щось на вогні. Приготування їжі за високих температур є найбільш оптимальним процесом. А ще це – завжди весела метушня. Люди готують, спілкуються, поринають у процес, потім усі разом куштують те, що вийшло. Це об’єднує, викликає задоволення та радість.

АЛКОГОЛЬНА ПРОДУКЦІЯ МАГАЗИНУ GRILL BEER WINE
Асортимент підбирали ретельно. Тому більшість позицій є унікальними – такими, яких не купиш в інших магазинах міста. Сьогодні вже багато хто добре знається на алкоголі та має свої вимоги до напоїв. Тож у магазині Grill Beer Wine ви зустрінете якісні та здебільшого помірні за ціною вина Італії, Франції, Нової Зеландії, Грузії, Африки, Іспанії, Чилі та України. Магазин також пропонує гідний вибір міцних алкогольних напоїв.
МОЖНА ВЗЯТИ ГРИЛЬ З УСІМА АКСЕСУАРАМИ НАПРОКАТ
Спробували бургери та стейки у Grill Beer Wine та закохалися в цю смакоту назавжди? Хочете повторити у себе вдома? Це просто! Адже тепер ви можете придбати таку саму мармурову яловичину, ексклюзивні спеції, напої та головне – сам гриль Weber з аксесуарами до нього й готувати власні шедеври на природі, дачі або на подвір’ї свого будинку. Якщо сумніваєтесь, можна взяти гриль напрокат і впевнитись у тому, що він вам дійсно необхідний.
GRILL BEER WINE ЗБЛИЖУЄ ТА НАВЧАЄ
Найближчим часом магазин буде проводити серію майстер-классів з приготування стейків, а токож цікаві дегустації. Слідкуйте за анонсами Grill Beer Wine, підписуйтесь на їх сторінку в Instagram.
Тел. для замовлення столиків: 063 407-35-56
просп. Перемоги, 139, (П’ять кутів).
Instagram: grill_beer_wine
Текст Катерини Агієнко
Фото Валентини Шестак
та Романа Закревського
GOROD.cn.ua
Хочете отримувати головне у месенджер? Підписуйтесь на наш
Telegram.
Залишити коментар
інші новини
Родичі загиблої родини з Прилук поспілкувались з журналістами
2025-06-05 14:46:12
Суд виніс вирок Ганні Радецькій за смертельну ДТП в Іванівці
2025-06-05 13:48:58
У центрі Чернігова хочуть встановити скульптуру, дорослого з дитиною, ...
2025-06-05 13:40:48
Суд присудив компенсувати моральну шкоду звільненому посадовцю у Сновс...
2025-06-05 13:29:30
Плиски готові прихистити сумчан
2025-06-05 13:06:16
Війна гончарству не завада
2025-06-05 12:47:21
Відзнака «Майбутнє України» - для Саші із Дружби
2025-06-05 12:31:03
Першочергові заходи виконано: Чернігів усуває наслідки ворожого удару
2025-06-05 12:02:23
Під час атаки по Прилуках разом зі своєю матір'ю та сином загинула пат...
2025-06-05 11:40:08
Під ударами - Тихоновичі
2025-06-05 11:34:10
Цитата --"... Приготування їжі за високих температур є найбільш оптимальним процесом."---и как бы логично продолжение ...и для образования "смачных" канцерогенных продуктов .
Был там. Вкусно.Дорого. Обслуживание хромает.
Сволота!Ви де живете?Якого дідька GRILL BEER WINE,хуливуд і всяка маячня?Чому назви закладів не на рідній мові,га?напевно так комусь потрібно,людям мізки ломати,падлюки!
Тамократия (западопоклонство) въелась в нашу страну, как червяк в яблоко. Тамократ на словах может быть за народ . иногда ходит в вышиванке но душой он весь там, на Западе.
Учи мировой язык и не позорься, быдло.
Цетхем лешалом .
Лехайм )
падлюки
лох, селюк
а кенгуру, морскую свинку, крокодила тоже мясо там можно купить? Если нет- проще базар
Кенгурятина совсем не вкусная, жирная и запах не всем по душе, морских свинок на гриле не жарят - переводня продуктов, ее запекают с травками, а крокодила грилюют не стейками, а целиком. Причём маленьких не готовят: там есть нечего. Не меньше метра. Ты готов купить метрового крокодила? Его на 10 человек обожраться. Вот поэтому пока не продают
Красиво, но морских свинок так же как и крыс на гриле жарят. По остальным пунктам не шарю (
достало это однообразие , где же новые блюда ? запеченная летучая мышь , ежик под маринадом , котик в собственном соку, хомячок на изнанку . а название заведения Хрущи с Самогоном. Как хрущь таке до сподобы (ответ на 3 коммент )?
Нет, ну бургеры там бесподобные.
ЄДИНИЙ МАГАЗИН, ДЕ МОЖНА КУПИТИ СТЕЙКИ З МАРМУРОВОЇ ЯЛОВИЧИНИ - БРЕХНЯ! Сильпо в помощь
"Адже тепер ви можете придбати ... ексклюзивні спеції" - черный перец? И почем?