54-річна Світлана Жукова зняла відео, як готують ковбасу на прилуцькому м’ясокомбінаті

2025-03-06 14:57:09
1635 1


Жінка працює заступницею директора з виховної роботи Прилуцького технічного фахового коледжу. Її запрошують вести весілля, дні народження. Простими словами — уже 20 років тамада. Два роки тому почала знімати відео.

— Хочете дізнатися, як стати блогеркою в 54? — сміється Світлана Жукова. — Починала знімати все про гриби. Один ролик набрав майже мільйон переглядів. Люблю з дівчатами їздити на риболовлю.

На сторінці є підписники, є перегляди.

Перший комерційний ролик зняла про військові берці. У нас є місцевий виробник. Він і запросив.
Зараз покликали на прилуцький м’ясокомбінат. Мережа магазинів від м’ясокомбінату «Ситий тато» запропонувала вести кулінарний блог. Дають продукти, з яких ми з Ларисою Єршовою в парі готуємо.

— Щоб зайти на м’ясокомбінат, потрібна санітарна книжка.
— У мене є, кожного року проходжу огляд. Перед входом видали спецодяг, бахіли, гумові рукавички, шапочку. Навіть телефон обробили антисептиком.
Перед зйомкою на прилуцькому м’ясокомбінаті знімала відео на потужностях «Білої льошки», де вирощують бройлерів. Перед тим, як увійти в приміщення, довелося прийняти душ.
Дивилася, як готують ковбасу «Варшавська». Усе чекала, коли будуть класти сою чи якісь наповнювачі. Але ж ні. М’ясо перебили. Додали спеції, сіль. Усе змішали. Цією сумішшю наповнили плівку. Ковбаса коштує 286 гривень за кілограм.
Дивилася, як коптять курячі крильця.

У нас було 15 зйомок: виготовлення м’ясних чипсів, вареної ковбаси, сардельок, сосисок. За оператора працівник м’ясокомбінату.

— Її слухають і чують, — каже Микола Рожко, колишній директор ПрАТ «Прилуцький м’ясокомбінат». — Балакає, як прилуцькі люди. Кількість переглядів від 15 до 35 тисяч.

— Кількість покупців збільшилася?
— Поки ні. Але ми тільки почали.



Джерело: фейсбук-сторінка "Вісник Ч", Юлія Семенець
https://www.facebook.com/VisnykCh/posts/pfbid0NraXRgqFPZLpwEEVYABWvKshCHqncMsUzCLCmLXwDGUXf3veopNwmuUw8fGQC3oSl

Хочете отримувати головне у месенджер? Підписуйтесь на наш Telegram.

коментарі (1)
scorpion2025-03-07 09:22:12 відповісти

Скільки років живу, стільки і пам"ятаю наш прилуцький м"ясокомбінат. Мені зараз 77 років, та й проживаю я зараз в обласному центрі і нічого, крім могил моєї мами , та могили мами мого батька, та ще могил моїх родичів мене вже не з"язує. Але сердце болить і я пам"ятаю ті часи , коли мій батько там працював, яку випускали тоді продукцію, як влітку смерділо в домі, коли вітер був в нвш бік. Але це все дарма, головне що він був, вистоїв і стоїть, і виготовляє м"ясопродукти не гірші за інших, а навіть кращі. Я радий, що він ЖИВЕ!!! Процвітання йому і наснаги!!!

Залишити коментар

Ім'я
Коментар
інші новини
Прилуки 2025. Вручили “Жіноча сила” відзнаки жінкам, що змінюють світ ... 2025-05-27 14:56:07 Світові хіти з українськими текстами: драмтеатр запрошує на прем'єру в... 2025-05-27 13:20:19 Таємничі коди кольорової палітри Лілії Квач 2025-05-27 12:08:07 Стало відомо про ще п’ятьох військових з Чернігівщини, які повернулися... 2025-05-27 11:09:55 У Чернігові ветеринарно-стерилізаційний центр «Крок до тварин» провів ... 2025-05-27 10:47:22 У Городні втопився 14-річний хлопець 2025-05-27 10:37:53 Відомий чернігівський спортсмен Сергій Петрикей попросив мотоциклістів... 2025-05-26 20:55:05 За матеріалами СБУ 15 років тюрми отримав російський агент, який шпигу... 2025-05-26 20:47:32 25.05.2025 в Чернігівській області розписалось 19 пар 2025-05-26 20:44:12 У Чернігові полція на гарячому затримала 22-річну «закладчицю» 2025-05-26 15:11:47