Карта міста

«Дядя Чебурек» на Ремзаводі закрився, бо не знайшли кухаря? Пончиків на Центральному ринку вже немає

2025-04-25 15:27:22
1030 0


На Центральному ринку Чернігова закрився кіоск з пончиками. За кілограм просили 140 гривень. Радували пончики лише три місяці.

— Працювали в кіоску з чоловіком. Зараз він задіяний в іншому місці, — підтверджує 27-річна Анастасія Потапенко, співвласниця закладу швидкого харчування «Дядя Чебурек». Співвласник — її чоловік Олексій. — Важко знайти кухаря. Як відкрилися, відразу розмістили оголошення про вакансію. Жодного охочого не було, жодна людина не подзвонила. Тож пончиків наших поки ніде не купиш.

Також через кадровий голод довелося закрити точку в мікрорайоні Ремзавод. Залишилися наші дві локації з фаст-фудом і на вулиці Шевченка, і на проспекті Левка Лук’яненка. Продаємо там чебуреки, бургери, хот-доги, салати.

Може, ще відкриємося з пончиками трохи згодом, — сподівається жінка.



Анастасія Потапенко

* * *

На сайтах з пошуку роботи, справді, багато вакансій для кухарів і кухарок. Їх шукають кафе, ресторани, військові, лікарні. Піцерія «Базис» шукає помічницю кухаря з заробітною платою 13-16 тисяч гривень. У «Фамілії» обіцяють платити 17-20 тисяч гривень, в «Українському Підпіллі» — 15-19 тисяч, «Анчоусній від Чорноморки» — 10500 гривень, «Ріверсайді» — 22-25 тисяч, «Куркулі» — 20-25 тисяч.

У пошуку кухарів 119-та окрема бригада територіальної оборони, 47-а окрема артилерійська бригада, 27-й полк Північного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії. Обіцяють заробітну плату 20-50 тисяч гривень.

Кухарів-піцейол (тих, хто робить піцу) шукають у «Кілограм» і «Пелікату». Пропонують 15-20 тисяч заробітної плати.

9 000-9 500 гривень будуть платити, якщо куховарити в Чернігівській обласній лікарні.

У піцерії «Базис» підтверджують, що кухарів треба багато. Майже на кожній локації. Не через брак кадрів, а через розширення асортименту продукції та відкриття літніх майданчиків. Планують продавати м’ясну продукцію. Смажені крильця, гомілки тощо.

Графік і час роботи кухарів різний: два — через два, п’ять — через два, лише у вихідні.

Джерело: сайт газети "Вість", Ольга САМСОНЕНКО

Хочете отримувати головне у месенджер? Підписуйтесь на наш Telegram.

коментарі (0)

Залишити коментар

Ім'я
Коментар
інші новини
Біля Земснаряда родина Корнієць відкрила ресторан «Озеро» 2025-04-25 15:36:20 «Дядя Чебурек» на Ремзаводі закрився, бо не знайшли кухаря? Пончиків н... 2025-04-25 15:27:22 Тетяна Прокопчук зробила для Перемоги все, що могла 2025-04-25 15:07:59 Чорнобильські доплати — не для всіх 2025-04-25 14:46:28 У Ніжинському університеті будуть вивчати індо­незійську мову та культ... 2025-04-25 13:56:59 Опозиційні депутати у Коропі блокують вирішення важливих для громади п... 2025-04-25 13:28:39 Уночі 25 квітня частина Прилук залишилася без світла 2025-04-25 13:09:00 Потяги в Семенівку скасували 2025-04-25 12:56:00 Як дістатися найбільшого міського кладовища «Яцево» в поминальні дні? 2025-04-25 12:27:17 Вибухотехніки поліції Чернігівщини знешкодили бойову частину ворожого ... 2025-04-25 12:12:29