Чегаз

Жителька Прилук розповіла, як вдалося зробити свою кав'ярню популярною серед туристів і місцевих

2025-10-17 13:36:49
3658 0


Знайди собі роботу до душі і тобі не доведеться працювати жодного дня. Так подумала Галина і створила смачний бізнес з ароматом кави та духмяної випічки. А ви знали, де у Прилуках найсмачніша кава з ароматом осіннього вайбу? Звісно, що у кав’ярні «Два зерна».

Ця кав'ярня вже стала своєрідним брендом та родзинкою древнього міста.
«Туристи, які приїжджають у Прилуки, вони завжди відвідують нашу кав'ярню і смакують нашу каву смачну, ароматну та наші десерти. Я пишаюсь цим, і мені це гріє душу» - розповідає власниця кав’ярні «Два зерна» Галина.
Виготовляючи торти та десерти, я отримую радість від кожного відвідувача. Кожен новий клієнт стає частинкою моєї кав’ярні.
kiosk
Раніше Галина мріяла будувати сімейне життя в Києві, але доля повернула її до рідних Прилук. Тут вона знайшла свою нішу і щастя. Спершу працювала баристою, а потім разом із чоловіком купила кав’ярню. Вона провела ребрендинг, удосконалила меню і почала готувати кулінарні шедеври: Наполеон, брауні, фруктові торти, маренгові рулети та багато інших смаколиків.

Випічка і кава готуються з любов’ю та натуральних продуктів батьківського господарства – сир, сметанка, молоко. Кава арабіка замовляється в Ужгороді, тут її самі обсмажують.
Галина віддала улюбленій справі вже вісім років – два роки як бариста і шість як власниця. Її кав’ярня не про пафос чи гламурні фотозони, а про тепло, любов і затишок, які відчуваються у кожній деталі.

Це історія про те, як знайти себе і робити улюблену справу, щоб кожен день був радістю.



Джерело: Онлайн-медіа ТІМ plus

Хочете отримувати головне у месенджер? Підписуйтесь на наш Telegram.

коментарі (0)

Залишити коментар

Ім'я
Коментар
інші новини
Алла Хоменко з Корюківки розповіла, як виходжувала двох лелек 2025-11-10 17:13:41 Англійська мова, мрії та перемоги: історія Ольги Шкарупи 2025-11-10 16:50:16 Жителі трьох сіл благають про те, щоб їм дали автобус до Сновська 2025-11-10 16:27:28 Вирощування свиней стало економічно невигідним, тому й сало таке дорог... 2025-11-10 16:11:47 Юрій Довгорукий: цьогоріч гриби на Чернігівщині вродили рясно 2025-11-10 15:58:40 Чорнотицька школа працює очно і кожний урок проходить у зумі 2025-11-10 15:42:24 У громадському транспорті Прилук незабаром можуть з’явитися валідатори 2025-11-10 15:17:40 У Чернігові презентували виставку про загиблих працівників культури 2025-11-10 14:53:34 На гойдалці над кручею: у Мезинському природному парку облаштували рек... 2025-11-10 14:37:30 «Мій прапор буде першим на кладовищі...»: історія Тараса Білика 2025-11-10 14:18:05